Vrtne garniture in ostalo vrtno pohištvo SUNY

Živimo vse hitreje.

Zato so trenutki brezskrbnih užitkov vse redkejši... in vse bolj dragoceni.

Poskrbite, da bodo točno takšni, kot si želite.

PRIVOŠČITE SI UDOBJE

Aluminijasto vrtno & wellness pohištvo SUNY je pohištvo lastne proizvodnje in rezultat lastnega oblikovanja družine Novak. Odlikujeta ga sodoben design, ki se harmonično staplja z raznolikimi okolji ter dovršena izvedba, ki zagotavlja udobje in dobro počutje vseh, tudi najzahtevnejših uporabnikov.

Wellness pohištvo SUNY je zasnovano s poudarkom na zaobljenih linijah profilov, kot tudi na elegantnih oblinah izdelkov, zaradi katerih se pohištvo ergonomsko prilega telesu in ustvarja prijetno energijo, kamor koli ga postavite. Uporabljeni so le najboljši materiali, odporni na vse vremenske vplive. Izdelke proizvajamo IZKLJUČNO PO NAROČILU. Predvideni dobavni rok je 4 do 6 tednov.

Izberite si svoje unikatno vrtno pohištvo zdaj! (tako po sestavu modelov, kot po barvnih kombinacijah). Prevzamete ga lahko sami, ali pa se odločite za DOSTAVO (dostavljamo po Sloveniji).


Modeli za sestavo vrtne garniture SUNY:

  • VRTNI STOLI (terasni, klubski, zložljivi, ...)

  • VRTNE MIZE

  • OSTALO VRTNO POHIŠTVO in dodatki


Vso vrtno pohištvo izdelujemo izključno PO NAROČILU, v barvnih kombinacijah kolekcije, kot jo sami izberete. Izdelke poljubno sestavljate in vrtno pohištvo SUNY lahko dokupujete postopoma.

SHEME & dimenzije izdelkov aktualne kolekcije SUNY - za lažjo umestitev v prostor, ki ga želite opremiti z vrtnim pohištvom.

FOTO galerija referenčnih objektov, kjer lahko naše aluminijasto vrtno & wellness pohištvo tudi preizkusite.