Razvoj izdelkov po naročilu - OPREMA OBJEKTOV

Z več kot 45-timi leti izkušenj iz predelave in obdelave kovin, v podjetju NOVAK E92 d.o.o. ponujamo tudi RAZVOJ in IZDELAVO ALUMINIJASTEGA POHIŠTVA po naročilu - oprema hotelov, bazenov in drugih turističnih objektov. Tukaj nekaj primerov razvoja unikatnih izdelkov iz aluminija.

Projekt SNOW LOUNGE (Hotelski objekt ,CH) - razvoj in izdelava

Vrtno pohištvo po naročilu - UNIKATI

Izpeljanka vrtnega stola VEGA (povišan naslon hrbta) & tabure, ki ga lahko pospravite pod vrtni stol

Projekt mizica, ki je lahko tudi razstavni pult AMORE - razvoj in izdelava

Material: Aluminij. Prašno barvano v barvo staro zlato. Pokrov/mizna plošča FUNDERMAX exterior kompaktna plošča, prilagojena z izrezi za lažje odpiranje. Primerna tudi kot dekorativni element ali mesto za odlaganje okrasnih blazin - kot interier oprema dnevne sobe ali oprema razstavnega prostora (sejmi, saloni, ...). Izdelamo v različnih dimenzijah in višinah.

NOVOLES - kolekcija APOLLO

Skupen razvoj izdelkov vrtnega pohištva - kombinacija materialov ALUMINIJ / AKACIJA.

Kolekcija PALM COLLECT - Dimex NL

Proizvodnja in izboljšanje kvalitete kompletne kolekcija vrtnega pohištva nizozemskega partnerja DIMEX, ki je leta 1999 k nam preselil kompletno proizvodnjo te linije vrtnega pohištva. Pokrivali so prodajo na področju Nizoremske, Belgije, Francije in delno tudi Amerike. Zaradi boljšega zagotavljanja kvalitete prašnega barvanja POHIŠTVA podjetje od leta 2003 naprej razpolaga z lastno lakirno linijo za praškasti nanos barve (z brezkromatno predobdelavo), namenjeno za prašno barvanje manjših aluminijastih delov .

Betnavski grad, Maribor

Vitrine PAPANOSTER (steklo, aluminij in osvetlitev)

Razno UNIKATNO vrtno pohištvo

Oprema terase Taverna, Jeruzalem; unikatne garniture privatnih strank, ....

V kolikor želite wellness opremo objektov v unikatnih barvnih kombinacijah, Vam z veseljem svetujemo. Možne barve mrežic Batyline ISO si lahko ogledate tukaj.